VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

fredag 8. februar 2013

Marsipankake med iskrystaller

FOR FASTE OPPDATERINGER SÅ KAN DU LIKE MIN FB SIDE  HER

God morgen. 
I dag har sønnen min bursdag, (HURRA for den store fine gutten min) så egentlig burde jeg lagt ut en skikkelig barnekake, men det eneste han har ønsket seg av sin bakende mamma, er sin favoritt BROWNIES. 
Så da ble det ikke store utfordringen på kakefronten denne bursdagen. 
Så da viser jeg dere heller ett innlegg der dere får se en bursdagskake jeg lagde forrige helg. 
Jeg synes det er så fint med kaker som gjenspeiler årstiden vi er i, og denne kaken er laget i hvitt, sølv og perle. 
Perfekt til vinteren som er ute. 
Jubilanten ble ihvertfall fornøyd, og da er oppdraget utført. 




Jeg lager snirkler av royal icing, og så spruter jeg ut mønsteret med en tip med rundt tupp.


Snøkrystaller og sommerfugler stikker jeg ut med ejektor.

Hjertene har jeg sprayet med spiselig pearl spray.

Hvordan jeg lager roser kan du se i dette innlegget. Det finnes mange forskjellige teknikker, og man må prøve seg frem og finne ut selv hvilken man synes gir best resultat.


Årets første vinterkake.

Jeg har også allerede startet med bryllupskakene, og jeg kan love dere en hvit og blå fin bryllupskake en av de nærmeste dagene, så det er bare å komme inn på besøk igjen.

Ha en magisk fin vinterdag.

2 kommentarer: