VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

Om meg

Velkommen til Camillas kakedesign.Du har nå kommet inn i my "SWEET WORLD" og mitt navn er Camilla. Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av kakebaking og matlaging, og jeg elsker når jeg kan være på kjøkkenet å lage alle de kaker og matrettene jeg har lyst til . Jeg råkoser meg når jeg kan være kreativ. Jeg liker å lære nye ting og har stadig nye jern i ilden,og har overhode ingen fritidsproblemer;O)
Jeg er utdannet sykepleier( og frisør), og jobber på Kirurgisk Poliklinikk ved Lillehammer sykehus.


Bakgrunnen for bloggen begynte med at jeg samlet bilder i album inne på FB profilen min. Etter som bilder ble lagt til, kom spørsmålene angående oppskrifter, og hvordan teknikker jeg bruker under pynting av kakene mine. Så jeg trengte ganske enkelt et sted jeg kunne legge til oppskriftene og bildene av det jeg lager. Det er jo kjempe morsomt at jeg kan inspirere flere enn bare mine venner til å innta kjøkkenet. For kakebaking er ikke så vanskelig som det ser ut til.
Og jeg håper jeg kan både være en kilde til gode oppskrifter og gi  inspirasjon på hvordan du kan pynte forskjellige typer kaker.

Jeg vil gjerne ha kommentarer og tilbakemeldinger på bloggen, enten det er bra eller ikke fullt så bra, eller hvis du har forslag til kaker eller matretter som kan være aktuelle å legge ut på bloggen - eller det er noe helt annet. Bruk kommentarfeltene under et innlegg, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no

Jeg har en avslapning manøver som virker hver gang : kakebaking og mat laging. Prøv det du og.