VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

søndag 11. november 2012

Butterfly weddingcake

 Hei og goood morgen.
I dag kommer del 2 av bryllupsinnslaget jeg hadde i går.
Jeg lagde to kaker til bryllupsmessa på Sigstad gård, og denne lille søte var en av de.
En liten sommerfuglkake er jo romantisk og akkurat passe til ett bryllup.





 Kaken er laget av samme sitronkake som kreasjonen i går.
Dekt med amerikansk smørkrem og hvit marsipan.
Til pynt er det spiselige wafer paper sommerfugler.


 Til brudeparene som kom på messa laget jeg en liten gave. Jeg lagde oreo kuler som var dyppet i hvit sjokolade der den ene hadde rosa pynt og den andre blå.
Men glemte jo selvsagt å ta bilder av konfekten.
Dette må jo være perfekte gaver til gjestene i ett bryllup? Tenk så koselig for gjestene dine å få en liten pent innpakket godsak i gave når de setter seg til bords.

 En veldig enkel, men alikevel elegant kake.



 Sommerfugler i hvitt og forskjellige lilla farger.



 Bryllups stativet mitt med masse godsaker.

 Sjokolade svane.

Denne svanen har jeg laget i hvit vaniljesjokolade, og den tror jeg at jeg må teste ut som en kake topp engang.

Det var det hele for denne gang. Ønsker dere en deilig dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar