VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 17. november 2012

Blue cake

 Hei og god morgen.
Nå går det snart varmt i bildegalleriet på pcn min, og jeg prøver å få ut alt jeg har laget over lang tid.
Denne kaken laget jeg til min venninnes stefars 50 årsdag, og selv om jeg ikke har fremgangs måte på hvordan jeg laget den, tenkte jeg den kanskje kan være til inspirasjon.

 Blå marsipan rose gjør seg så absolutt til det kritthvite lokket og alt det svarte.
En maskulin kake, men myke linjer.
Hvordan jeg lager rosene mine kan du se her.

 Svarte ornament er jo bare vakkert. Her har jeg brukt lakis icing fra wilton, og brukt sjablonger for å kreere de fine mønstrene.


 En høy og elegant kake, som passer til de fleste anledninger.En blå rose til pynt og kaken ble servert med gode tilbakemeldinger.

Håper alle får en fin vinterdag og nyter av det dagen byr på.

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg ønsker meg blå roser, akkurat som den på kaken din, på bryllupskaken vår. Men konditoren sa de ikke kunne lage i den fargen. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den fantastisk fine, blåfargede marsipanen? Mvh. Martine :)

    SvarSlett