VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 11. februar 2012

Star wars chocolate cake.

Hei hei.
Jeg har laget så utrolig mange kaker, og siden det siste året har vært veldig hektisk har jeg desverre ikke fått publisert alle kakene mine.
Det vil bli noen korte innlegg fremover nå. der jeg vil legge ut bilder av de kreative kakene slik at dere kan hente litt inspirasjon.
Dagens kake, ble ønsket av min eldste sønn til hans bursdag, og det kunne jo selvsagt ikke være noe annet enn en Star Wars kake, med Darth Vader  på.
En skikkelig guttekake.
Ut av lava, så kommer selveste Darth Vader, og jeg fikk høre at det var meget viktig at han hadde lasersverd. Så da ble det så jeg kreerte mr.Darth, så fikk Dennis lage lasersverdet.
Jeg har også blandet rød og orange marsipan, og laget ild rundt figuren.
Laven, er laget av knuste Dots kjeks, og smakte veldig godt sammen med sjokoladekaka som er en nesquick kake som du kan finne oppskrift på her.
De jeg serverte denne kaken ble ihvertfall fornøyd, men det var stor diskusjon om det var rettferdig at bursdagsbarnet skulle spise HELE Darth Vaider selv;)Figurer på kaken som lages i 3D, tar seg alltid fint ut. Man kan jo lage hva som helst, og i hvilket tema man selv ønsker.Håper dagen blir aldeles strålende for alle der ute, og ønsker alle en fin fin lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar