VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

mandag 4. februar 2013

"Tvilling"dåp

Hei og god morgen.
Tenkte jeg skulle vise dere min siste dåpskake. Den er laget til barnebarna av en kollega av meg, og det er alltid like morro å bli spurt om å lage hovedkaken i ett selskap.
Det kan se ut som det er tvillinger som skulle til pers, men min kollega har to døtre som fikk hver sin datter med 1 mnd mellomrom.  Tenker disse jentene kommer til å få mye glede av hverandre i oppveksten.Jeg lagde en enkel hvit rose, som gir ett lite blikkfang på kaken.
Dustet kantene på den med rosa duster pulver.

Hva er mer vakkert enn sovende babyer? Synes disse to skaper ett fint symbol på livet.Omringet av hjerter og sommerfugler, så er jentene beseglet med trygghet.


Ønsker alle en vakker vinterdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar