VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

søndag 25. juli 2010

Troika sjokoladekake.


Is kjeks kan brukes til så mangt....jeg ville lage en troika sjokoladekake, og hva er vel bedre enn å toppe den med kjeks sjokolade rundt...jummi.

4 kommentarer:

 1. Heihei!
  Jeg er ei jente på 13 år:
  Jeg elsker kakene du lager, de er både vakre, intressante, kule og morsomme! Jeg er glad i kunst på forskjellige måter og ser på kakeprogrammer på TV der folk lager de stiligste kaker! Du lager dem på et like høyt nivå som proffer og, nok en gang, jeg elsker dem!!
  Hilsen en Kakefan :-)

  SvarSlett
 2. Troikakaken er min favoritt!

  Du er best!! :-)

  SvarSlett
 3. Å sååå koslig sakt...tusen takk...Å troika kake er en av mine favoritter også. Alt er godt i denne ;O)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Har du oppskriften på denne kaken?
  Jeg elsker bloggen og lager bare kaker med oppskriftene dine :)

  SvarSlett