VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 3. juli 2010

En tanke er satt ut i virkeligheten.

Blogger ja...ja hvorfor ikke.
Fant ut at dette kan være stedet jeg kan lagre alle kakene jeg lager, oppskriftene, og her kan jeg få muligheten til å lage steg for steg beskrivelser..... så slipper alle å spørre hver gang de skal røre sammen ei smule ;O)))
Om dette er noe for meg gjenstår å se. Og om jeg har noe tid til å blogge er at annet spørsmål, men siden stikker vel ikke av, så I give it a try.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar