VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 13. juli 2013

WEDDING NIGHT CAKE


God lørdagsmorgen.
Det er BRYLLUPSTIIIIIID.
Nå har jeg akkurat levert ut siste bryllupskake før ferien.
Men det er ikke denne altså....Denne er en kake jeg lagde for noen uker siden. Jeg var i bryllup i begynnelsen av juni, og selvfølgelig klarte jeg ikke dy meg for å ha med en litt "frekk" kake i gave.
Synes denne var passende, til ett brudepar som allerede hadde produsert 3 flotte barn.
Denne kaken gjorde store øyne, og fikk frem en god latter langsmed kakebordet.
Siden kaken ble fraktet fra Lillehammer til Trondheim, måtte den lages med en kake som tålte frakt og tempraturforandringer.
Så innholdet er Annas sjokoladekake som du kan finne oppskrift på her, og jeg fylte den med melkesjokoladekrem og bringebærcoullis. Den smakte UTSØKT.

Brudebuketten ble gjenskapt, med BITTESMÅ hvite blomster.Buketten lagde jeg med brunt, grønt og hvitt. Alt er laget i marsipan.
Flosshatten er kastet av på senga....trenger jo ikke den under dyna.Lakenet er preget med en "preger", og sengesiden har jeg laget med ett "diamantmønster".
Flosshatten pent dandert.


Ett par avslørende føtter under dynekanten.
Dagens frekke til bryllupsbordet.

Ønsker alle en nydelig fin lørdag, enten om du jobber, har fri eller starter ferie slik som meg.

2 kommentarer:

  1. heisann :) jeg lurte litt på hvilken str på firkantet form du har brukt på denne kaken ??? har du dobblet oppskriften????
    og om det er marsipan du har brukt som laken, sengeteppe osv. mønsterene hvor har du anskaffet de ????

    SvarSlett