VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

mandag 25. oktober 2010

Wedding in red and black

Denne sommeren og høsten har jeg laget masse bryllupskaker. Og det er min absolutte favoritt kake og lage.
Jeg synes det er en stor ære å få lage "perla" på kakebordet en slik dag.
Denne gangen skulle det være en ren hvit 3 etagers kake, med flommende roser. Ønsker var røde og svarte roser. For å bevare bryllupsutseende og for at kaken ikke skulle bli for "hard" i utseende, valgte jeg å bruke flest av de røde og bare en og annen rose i svart.
Det som er jobben med denne kaken her, er enkelt og greit rosene. Det tar sin tid å lage så mange roser, men så blir det til gjengjeld utrolig dekorativt.
Jeg bruker en eggekartong og legger de i etterhvert som de blir ferdig. Du kan gjerne lage rosene noen dager før kaken, jeg liker å lage de dagen før, for da stivner de ikke for mye.Pakk de godt inn i plast om du lager de på forhånd.
Hvordan du lager roser kan du se her

På toppen av kaken så begynte jeg med en rosetopp som rosene flommer videre nedover kaken fra.
Så er det bare å dandere rosedrysset nedover kaken. Jeg fester hver rose på en tannpirker. før jeg stikker den inn der jeg vil ha den. Da sitter rosene fast, selvom du flytter på kaken.Jeg pynter med sommerfugler som jeg bruker utstikkere til å lage som du kan få tak i her . Mine har jeg sprayet  med luster spray som du kan kjøpe her


Hvordan jeg får marsipanlokket pent på en kake kan du se her Og hvordan jeg stabler kaken kan du finne ut herDet var den siste bryllupskaken på en stund, men jeg har flere prosjekter på kreative kaker på planen, så det kommer mer.
Ønsker alle en fin start på uken.

4 kommentarer:

 1. Mesterverk!!!
  Du imponerer virkelig med dine flotte kaker nok en gang :o)

  SvarSlett
 2. Ooohh, you made my day ;O) tuuusen takk kjære deg.

  SvarSlett
 3. Denne her var virkelig kjempeflott!! Lurer litt på om jeg ikke har funnet bryllupskaken min nå :D

  SvarSlett
 4. Så flott Annette. En litt annerledes kake med friske skarpe farger.

  SvarSlett