VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

søndag 5. september 2010

Jorbær kurv.

Jeg har så inmari mye kaker jeg har laget før jeg begynte med å blogge. Disse kakene har jeg ikke step by step på, men tenkte jeg ville legge de ut, til inspirasjon på dekorering.


Hva er mer sommer en jordbær? Deilige jordbær dyppet i flytende sjokolade og dekorert med rennende hvit sjokolade for å få de enda finere. Det smaker noe mellom fantastisk og himmelsk ;O)


Som dekorering er det enkle ofte det beste. Ikke så mange skjønte at dette faktisk var en kake, men mange trodde det var en fristende kurv med jordbær....


Legg til bildetekst
Kaken inni er en passionfrukt mousse kake som du kan finne oppskrift på her :http://camillaskakedesign.blogspot.com/2010/08/passionfrukt-mousse.html med en nøttebunn du finner her : http://camillaskakedesign.blogspot.com/2010/08/nttebunn.html
Til dekorering har jeg brukt hvite sjokoladesigarer jeg har bestilt på nettet. For å holde sigarene intil kaka så har jeg brukt et silkebånd og satt på en brosje på sløyfa.
Synes kaka ble enkel og elegant, og det er ingen kunst å få det til heller.

Camilla

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Fy søren å flink du er..
  Du lager jo alt som en ordentlig proff ;)
  Blir helt matt av dette jeg... ;)
  FLINK er du.... :)))

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. å nå fikk du meg til å smiiile....tuuusen takk Mona.

  SvarSlett