VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

søndag 3. oktober 2010

Peanuts bars


Dette er litt som å være fem år og få puttet alt det digge du vet om inn i en sjokolade.
Hva får du da? Jo julaften og bursdag på samme dag.
Disse smaker bare helt vannvittig godt. I hvertfall om du er søtmoms, som også liker det salte. Denne biten bør kuttes i små biter, slik at du kan nyte sambaen i munnen når smaksløkene slår krøll på seg.

Ingredienser

226 gr smør
380 gr melis
1 boks peanøttsmør
En pakke digestivkjeks

Sjokoladelokk:

112 gr smør
Kokesjokolade




Alt du trenger for en smaksopplevelse.




Smelt smør på svak varme.


Tilsett melis når smøret er smeltet, og rør dette sammen.



Tilsett hele boksen med peanøttsmør.Og rør til en glatt røre.



Den beste kjeksen jeg vet om, Digestive.



Knus kjeksen til så små biter du klarer.


Rør kjeks smulene inn i peanøttblandingen.


Kle en liten langpanne med plastfolie. Da blir det enkelt å få kaken ut av formen når den er ferdig.


Ha peanøtt røra i den kledde forma.


Jeg smelter først smør på svak varme, og så tilsetter jeg finhakket sjokolade, når smøret er helt smeltet.


Hell den smeltede sjokoladeblandingen over kaken.



Bre sjokoladen over det hele. Sett den i kjøleskapet i minst 30 min.



Så bruker jeg rosa blomstrer hjerter å pynte med.




Deilige peanøtt ruter.






Koste meg på verandaen  med en kopp te og en peanøtt rute. Hiiimmelsk gode.


Ha en god søndag alle sammen.

 





Å leve lykkelig til sine dagers ende kan man bare gjøre fra dag til dag.

Margaret Bonnano

2 kommentarer:

  1. Denne hørtes veldig god ut :) Kan den fryses?

    SvarSlett
  2. Ja det kan du helt fint gjøre. Tin de i en tett boks i kjøleskapet:O)

    SvarSlett