VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 21. april 2012

Vårens bryllupskake

Hei alle sammen.
Det er lang tid mellom hver gang jeg har tid for blogging pga skolejobbing. Jeg sitter mitt i min bachelor oppgave, og kakebaking er litt nedprioritert. Men i dag fikk jeg litt tid til å dele dagens kake med dere.
Det er vår og det er i høyeste grad tid for bryllup, og i morgen skal en nydelig brud smys i hymnes lenker. Jeg var så heldig å få lov til å lage perlen på kakebordet, og denne kaken ble resultatet.


Dette er kaken før den fikk kledd seg i marsipan roser. Man ser detaljene godt og jeg syntes kaken uten roser var ren og pen, og jeg var skeptisk til å putte på flere roser.
Men siden jeg hadde brukt X antall timer på å lage marsipanroser, så måtte de jo på kaken, og det angret jeg overhode ikke på når jeg så sluttresultatet.
Noen ganger er det enkle det beste, men denne gangen var de flommene rosene prikken over i`en.


Bruden hadde noen roser som het OSEAN SONG ROSE i sin brude bukett, og jeg prøvde så godt det lot seg gjøre, å gjenskape den samme lilla fargen. Originalen er nok litt sartere enn jeg klarte å skape på mine roser, men allikevel nær.

En rosetopp i litt mindre roser på toppen av kaken, og roser i litt større størrelse som " renner" nedover kaken.


Det er mye detaljer på denne kaken, og både bården, perlene og de små hvite blomstene har jeg sprayet med perle spray, for å skille de fra den hvite marsipanen.

Rosene har jeg laget med to forskjellige lilla farger, for å skape litt mer "liv" i rosene.

Bruden hadde brukt disse sølv hjertene som et tema gjennom hele bryllupet, i alt fra innvitasjoner til bordkort. Hva er da mer naturlig enn å bruke de på kaken, så gjestene ser hvor gjennomført og helhetlig bruden har tenkt i sin planlegging.
Jeg ønsker brudeparet den vakreste og mest magiske dagen i sitt liv i morgen når de skal til alters, og håper de får sin livs fineste dag.

7 kommentarer:

 1. Ingebjørg Hagen21. april 2012 kl. 01:15

  Wow...den var skikkelig fin:)) kan jeg spørre om en kan bestille kaker hos deg? Og hva koster eventuelt ei marsipankake med lilla roser til en konfirmant?

  SvarSlett
 2. Helt klart et mesterstykke!!! Kjempeflott og lilla da.. Jeg har jo dilla på lilla ;)
  Men jeg er godt gift og bryllupskaken er spist for lengst!

  Å - denne kommer til være i hodet i dag!
  Nydelig♥♥♥♥♥

  SvarSlett
 3. Tusentusen takk for en aldeles nydelig kake - i dobbel forstand! Den var en fryd for øyet, og for ganen;) Kaken høstet mange gode ord! Du kan være stolt av kaken, det er nemlig jeg:) Tusen takk for at du lagde kaken for meg, den ble absolutt perla på kakebordet:)
  Hilsen Bruden;)

  SvarSlett
 4. Så utrooolig koselig å høre. Ikke noe er bedre enn når bruden er fornøyd :D

  SvarSlett
 5. Wow, otroligt vacker tårta! Minst sagt imponerande!

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvarSlett
 6. for en nydelig kake, virkelig min drømmekake. denne vil jeg ha til mitt bryllup neste år, bare synd du bor for langt unna. Håper jeg finner noen som kan lage en lik kake som denne til meg :)

  SvarSlett