VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

torsdag 4. desember 2014

Smeltet snømann

God dag.
Jeg håper alle sammen har en strålende førjulstid. Selv så nyter jeg en fridag der jeg kan bake og ordne i huset til jula.
Det er så fantastisk korslig når man kan tenne masse levende lys, ha julestjerner i vindusposten og lage en lun og hyggelig stemning i hjemmet.
Det klør i fingra etter å lage alt mellom himmel og jord på kjøkkenet, men jeg må jo moderere meg litt også da. Det er tross alt ikke nødvendig med 10 kg kaker og snop i hus ;)
Denne kaken lagde jeg for ett par år siden faktisk...men har helt glemt å legge den ut. Det er tatt bilder med ett dårlig mobil kamera, så beklager dårlig bildekvalitet.


En saftig sjokoladekake er skjult inni hatten.


Nesa er laget av marsipan. 

Håper alle koser seg med juleforberedelser og nyter denne førjulstiden så godt de kan.
Ønsker alle en gooood dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar