VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

fredag 30. juli 2010

Sateng drøm
Mitt hittill største oppdrag. Endelig fikk jeg bake stoooor kake.


Man kan få til så mye mer når man kan ha store kaker. Av en eller grund så ser det alltid bedre ut når det blir litt størrelse på etagene. Bruden ønsket en ren og stilfull kake, men ikke en kake som ble sykehus hvit.Hva er vel mer riktig en sarte rosa toner på en kjærlighetsdag som et bryllup er? Brudeparet ble fornøyde og da er jeg fornøyd også :D  Det var en kjempe utfordring å stå foran 102 gjester og en haug
av personale som løp rundt meg, og montere denne kaka på kakebordet. Men egentlig var det litt kult også, for alle fikk ihvertfall med seg at bryllupskaka var kommet;O)
Her er kaken sprettet, og inni kaken hadde jeg lagd midten av kaken i rosa sukkerbrød. Er det byllup så ER det bryllup ;O)

2 kommentarer:

 1. jeg skal lage min egen bryllupskake når jeg skal gifte meg, men hvordan gjør du det når du monterer en slik kake hvor kakene står direkte oppå hverandre sånn som på din sateng drøm, har du kakefat og søyler helt ned til kaken eller en papp plate mellom eller stå kakebunnen direkte oppå marsipanen på kaken under
  hilsen cecilie,
  kjempefin side du har :)

  SvarSlett
 2. Hei du.
  Så morsomt at du skal lage din egen kake.
  om du ser på denne kaken, så ser du hvordan jeg gjør det.
  http://camillaskakedesign.blogspot.com/2010/10/hvordan-lage-bryllups-stablekake.html

  SvarSlett