VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

søndag 4. juli 2010

Luca sitt mesterverk

Etter å ha laget kaker sent og tidlig, og igjen og igjen har jeg fått en 5 åring som er MEGET intressert i å være med når jeg inntar kjøkkenet...han har mange finurlige måter å fortelle meg på at han gjeeeeerne vil være med...
Da vi skulle i konfirmasjon, så syns jeg han måtte få lage en kake også, så jeg svingte i veien en sjokoladekake han fikk dekorere med sin egen marsipanpynt...Den ble jo kjeeempe fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar