VELKOMMEN

Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min. Her kan du finne oppskrifter på feks de populære Sarah Bernard, masse forskjellig konfekter, bryllupskaker å også forskjellig type mat. Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal@bbnett.no. Jeg har også side på facebook som du kan bli medlem av for å få jevnlige oppdateringer på innleggene mine. Trykk her og lik siden.

lørdag 3. juli 2010

Liverpool


Liverpool er liksom tingen...
Her er det en puzle teknikk kake som tok sin tid....

2 kommentarer:

  1. denne kaken anbefales på det sterkeste:)En utrolig god,men mektig kake, så passer bra til store selskap.Her i huset ble den kjempe populær, alle cille ha en bit av kaka, og borte ble den:)Det at det var en så kjempe fin liverpool logo/kake gjorde den enda mer populær blandt mange av de som var her.. Du er så flink Camilla,dette kan du virkelig:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Lill...det aller viktigste er at kaken er god, og så er det en bonus at den er fin og se på også :O)

    SvarSlett