Juhuuu. det er i høyeste grad WEDDING TIME. Jeg ELSKER når jeg kan bake bryllupskaker. Det er liksom kaken over ALLE kaker det. Og heldig som jeg er så har jeg fått så godt som frie tøyler med denne kaken.
Flotte Linda og Aino skulle gifte seg, og jeg fikk æren av å lage perlen på kakebordet.
Kaken er satt sammen av 5 etager hvorav "bling bling" etagene er seperatorer som er pyntet med blinkende strass. Dette gjør kaken høy og elegant.
Bruden hadde peoner i bryllupsbuketten sin, og jeg har hverken laget det før eller har utstikkere til det. Men med litt kreativitet, så ble det da noe som lignet. Jeg testet blomsten med ett "hvilken blomst er dette" på FB, og de fleste så hva det var, så da fikk de være med på kaken.
Denne kaken kjørte jeg å leverte selv. Den var VELDIG høy, og måtte monteres på kakebordet.
På alle kakene brukte jeg royal icing som jeg farget i dus rosa, og brukte stensil for å få ett nydelig mønster.
Alle perlene rundt kaken er laget i marsipan og håndrullet.
Rosa peon. Mine aller første sådan. Jeg synes det er vakkert når blomstene er litt store og iøyenfallende.
De er laget i marsipan som jeg blander med tylose. Lager de 3-4 dager før de skal på kaken for at de skal tørke tilstrekkelig til at de beholder fasongen når de skal brukes.
Og slik så kaken ut når den kom på kakebordet.
Jeg har mange flere bryllupskaker i kalenderen, så det er bare å kikke innom siden min ved en senere anledning for å ta en titt.
Ha en fin dag videre.
Kjempefin!
SvarSlett