tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post2167250183249038716..comments2023-05-04T12:59:33.355+02:00Comments on Camillas mat & kakedesign: SukkerbrødCamillas kakedesign.http://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-31324962531106555122021-10-25T13:25:12.555+02:002021-10-25T13:25:12.555+02:00Hvilken størrelse bruker du på kakeformen, og hvil...Hvilken størrelse bruker du på kakeformen, og hvilken størrelse bruker du på eggene?Christinahttps://www.blogger.com/profile/00227761846803714497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-76904847663867815062021-01-15T20:28:48.218+01:002021-01-15T20:28:48.218+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Lailahttps://www.blogger.com/profile/14283622922639835207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-46286104234749878952013-07-01T17:57:54.732+02:002013-07-01T17:57:54.732+02:00Takk for tips, da skal jeg prøve meg på det sukker...Takk for tips, da skal jeg prøve meg på det sukkeret en gang. <br />Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-59969196749984783652013-06-23T21:08:51.839+02:002013-06-23T21:08:51.839+02:00Helt enig i at man skal piske lenge på maks hastig...Helt enig i at man skal piske lenge på maks hastighet. Jeg begynner alltid med å piske egg uten sukker, og heller tilsette sukker litt og litt. Jeg lærte det på bakeri når jeg jobbet der. Jeg pisker i ca 15 minutter. Har Kenwood Major. Det er litt forskjellige måter å gjøre ting på. Angående typen sukker man bruker vil jeg bare anbefale deg å prøve engelsk rørsukker av tatelyle. Det er en orange, blå og hvit pose. Det er ekstra finkornet. Oppbevar den i en brødpose etter at du har åpnet den, så vil den ikke bli kornete. Det sukkeret løser seg opp bedre enn de andre sukkertypene. legendehttps://www.blogger.com/profile/10092874515773381005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-13477088965264016242013-06-23T21:04:54.317+02:002013-06-23T21:04:54.317+02:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.legendehttps://www.blogger.com/profile/10092874515773381005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-50971333314568799982013-05-27T17:14:21.904+02:002013-05-27T17:14:21.904+02:00Denne skal midt i ovnen ja. Det kan være du har en...Denne skal midt i ovnen ja. Det kan være du har en ovn som du trenger å steke lenger enn vanlig i? Om det er suppe, så må den stekes mye lenger tror jeg. <br />Jeg har laget denne oppskriften hundrvis av ganger og ALDRI mislyktes. Husk bare at alle ingredienser må være romtemperert, og det er veldig viktig å piske eggedosisen lenge nok. <br />Lykke til. Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-8085864492449684922013-05-24T16:14:39.508+02:002013-05-24T16:14:39.508+02:00Skal den være i midten av ovnen? Dette ble kaos. E...Skal den være i midten av ovnen? Dette ble kaos. Er det noen som har laget den på en prikk etter denne oppskriften og fått den til? Eller er det jeg som er helt håpløs på å bake?=(<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-26307480342085868362013-05-24T15:15:38.730+02:002013-05-24T15:15:38.730+02:00Jeg forsøkte å lage dette - fulgte oppskrifte til ...Jeg forsøkte å lage dette - fulgte oppskrifte til punkt og prikke - men det blir bare en suppe med skall. Jeg har aldri misslyktes en kake på den måten noen gang! Hva har jeggjort feil=(? Skal ha med kake i bryllup i morgen, og tenkte jeg skulle satse på en idiotsikker oppskrift - siden den ble så fin. :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-71934822593771967642013-05-10T18:47:20.652+02:002013-05-10T18:47:20.652+02:00Hei.
Jeg lurer på om når du steker de mindre form...Hei.<br /><br />Jeg lurer på om når du steker de mindre formene med sukkerbrød, har du de like leneg i ovnen som de store?4-19https://www.blogger.com/profile/12601508666833295630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-81194637122200243332011-12-11T13:13:31.572+01:002011-12-11T13:13:31.572+01:00Hei Anette. Nei jeg har aldri prøvd sukkerbrød ute...Hei Anette. Nei jeg har aldri prøvd sukkerbrød uten egg. Det må være eggedosis i sukkerbrød for å få den luftig. Men det finnes helt sikkert oppskrifter som man kan lage uten egg for å få noe som kan erstatte sukkerbrødet. Lykke til.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-89896549375317706972011-12-03T07:50:12.715+01:002011-12-03T07:50:12.715+01:00Hei du !
Fin side du har. Jeg gikk også på sykepl...Hei du ! <br />Fin side du har. Jeg gikk også på sykepleie på Gjøvik. :) Lykke til videre med utdanning, du har valgt et supert yrke. <br /><br />Jeg lurte på om du har forsøkt på å lage sukkerbrød uten egg. Har ei med eggeallergi, skulle så gjerne laget bløtkake. <br />Har tenkt på banankake som aktuell, men det blir veeeldig søtt. <br /><br />vennlig hilsen anette reinertsenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-28639068522908081402010-09-06T19:03:42.950+02:002010-09-06T19:03:42.950+02:00Tusen hjertelig, jeg skal følge med :DTusen hjertelig, jeg skal følge med :DAnne Arstadhttp://annearstad.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-87902494746433671392010-09-06T09:56:58.051+02:002010-09-06T09:56:58.051+02:00Anne: Følg med i morgen, da kommer det noen tips ...Anne: Følg med i morgen, da kommer det noen tips til deg.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-37478457679833908162010-09-06T09:44:29.359+02:002010-09-06T09:44:29.359+02:00Ja dette er nettbakerens oppskrift. Har aldri klar...Ja dette er nettbakerens oppskrift. Har aldri klart å mislykkes med denne. Som du sier, idiotsikker:DCamillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-14428615987437945822010-09-06T09:36:33.127+02:002010-09-06T09:36:33.127+02:00Er det oppskrifta til nettbakeren du har brukt her...Er det oppskrifta til nettbakeren du har brukt her? Den er i hverfall idiotsikker hver gangAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-5034570387926031382010-09-06T09:22:47.084+02:002010-09-06T09:22:47.084+02:00Hei. Jeg skal i babyshower om ikke så lenge til, j...Hei. Jeg skal i babyshower om ikke så lenge til, jeg lurte på om du hadde noen oppskrifter her inne, eller om du kunne skrive en oppskrift på en grei kake for "dummies" som meg, hehe. Håpte på å bake en grei kake, kanskje med sjokoladefyll som passer til en babyshower. Det er forresten en gutt i magen til vedkommende :)Anne Arstadhttp://annearstad.blogg.nonoreply@blogger.com