tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post8133291670575700117..comments2023-05-04T12:59:33.355+02:00Comments on Camillas mat & kakedesign: Sjokolade sukkerbrødCamillas kakedesign.http://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-6578951598515219232016-06-29T04:50:05.453+02:002016-06-29T04:50:05.453+02:00Hei! Jeg bor i Hong Kong og her er det VELDIG fukt...Hei! Jeg bor i Hong Kong og her er det VELDIG fuktig. Jeg laget kaken etter dine instrukser men den falt sammen allikevel. Er det noe forskjell mellom luft varme og vanlig tradisjonell varme? Jeg brukte tradisjonell men har mulighet til begge metoder. Kaken er luftig og smaker godt men den er ganske flat og falt sammen i midten. På forhånd takk! AncaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08474094962069354996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-6998900293565645932013-08-19T16:08:16.632+02:002013-08-19T16:08:16.632+02:00Åssen er det med steke tid på de forskjellige kake...Åssen er det med steke tid på de forskjellige kakene nå de ikke er like store?kakemomshttps://www.blogger.com/profile/05890970087621531508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-63285549841140034542013-06-11T22:37:01.810+02:002013-06-11T22:37:01.810+02:00Dette kan fint lages i langpanne :) Dette kan fint lages i langpanne :) Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-50348789758382501692013-06-05T23:05:28.003+02:002013-06-05T23:05:28.003+02:00Hei:)
Jeg tenkte å prøve meg på dette sukkerbrøde...Hei:) <br />Jeg tenkte å prøve meg på dette sukkerbrødet i morra, men skulle helst laget det i langpanne. Er det mulig? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-51425520962840083012013-02-08T10:49:19.738+01:002013-02-08T10:49:19.738+01:00Ja her har jeg laget dobbel oppskrift på den størs...Ja her har jeg laget dobbel oppskrift på den største formen :) Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-15694828319066622442013-02-07T18:22:22.595+01:002013-02-07T18:22:22.595+01:00Hei! tenkte å prøve sukkerbrøet ditt! men når du v...Hei! tenkte å prøve sukkerbrøet ditt! men når du viser her og får to flotte sukkerbrød, er det dobbel oppskrift? PS. Veldig fin blogg!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-6531374983425933022012-10-17T20:35:54.641+02:002012-10-17T20:35:54.641+02:00Så fint å høre :) Så fint å høre :) Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-19337963666342720282012-10-11T20:42:45.672+02:002012-10-11T20:42:45.672+02:00Denne har eg laga i kveld Oh må si at eg aldri har...Denne har eg laga i kveld Oh må si at eg aldri har fått så fin sukkerbrød! super oppskrist : thanks :D<br />hilsen fra bakegale Marianne ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-43560740183998125742012-05-02T17:39:25.027+02:002012-05-02T17:39:25.027+02:00Dette blir spennende, jeg har brukt orginal kako ...Dette blir spennende, jeg har brukt orginal kako på denne oppskkriften. det hadde vært greit å få vite gram i dl. Men har gått ut etter kunnskapsbasen.no sine vekt og mål . Ellers har jeg tenkt og prøve med vaniljekrem og mandariner. Denne skal til en konfirmasjon. takk for tipset om 20min og for at du deler med oss kakeglade bakere. Ragnhild.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-35526911006058733682012-02-01T23:25:31.118+01:002012-02-01T23:25:31.118+01:00Pokker, greide å legge kommentaren på feil bloggin...Pokker, greide å legge kommentaren på feil blogginnlegg! Bare slett kommentaren fra meg som er på "Sjokolade fløtefyll".<br />Tuuusen takk for oppskriften! Den var veldig fin, og veldig punktlig, med bilder og alt! :-) Skal få besøk i morgen, så tenkte jeg at jeg skulle lage en kake. Og siden jeg bare liker sjokoladekake, og helst vil ha glasur osv på, så fant jeg ut at det ble best med sukkerbrød :-) Prøvde å mikse eggedosisen slik som på bildet, men så ble visst blandingen for stor for maskina, slik at vispene ikke ga den noe luft. Måtte bytte til den store kjøkkenmaskina, og da gikk det bra :-) Lagde aaalt for mye røre, så jeg steker det i to omganger. Første omgang er nå i ovnen, og jeg gleder meg til å se resultatet!<br />Hilsen Kristian :-)<br />P.S.<br />Er vel ikke så mange 16-åringer av hankjønn som lager kake til langt på natt, som meg? ;-)Kristian S. :)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-74454602665114644802010-11-22T23:41:24.501+01:002010-11-22T23:41:24.501+01:00Hva mislykkes du med da? om det er sukkerbrødet så...Hva mislykkes du med da? om det er sukkerbrødet så følg nøye step by step på hvordan jeg gjør det, så skal du klare det helt fint...er ingen hokus pokus om du følger triksene jeg har skrevet ned;O)Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-58546216103715327812010-11-20T09:28:59.165+01:002010-11-20T09:28:59.165+01:00Alltid da jeg prøver å lage en bløtkake så blir de...Alltid da jeg prøver å lage en bløtkake så blir den mislykka! Hvorfor det, og jeg bruker liksom klikk.no :- PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-9571726502724930502010-11-09T23:19:09.232+01:002010-11-09T23:19:09.232+01:00Du det tror jeg kommer til å smake helt utrolig go...Du det tror jeg kommer til å smake helt utrolig godt...sjokoladesmak sammen med bringebær er alltid en vinner:O) Lykke til.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-28364698870512037012010-11-09T22:32:19.732+01:002010-11-09T22:32:19.732+01:00Hei!
Denne kaka så bare helt ultragod ut.:) Har ly...Hei!<br />Denne kaka så bare helt ultragod ut.:) Har lyst til å prøve å bake den til helga. Vurderer bringebærmousse som fyll og marsipanlokk. Du som har så masse kake-erfaring, tror du det vil smake ok?<br /><br />NorunnNorunn Øien Hølmonoreply@blogger.com