tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post6864844153612898395..comments2023-05-04T12:59:33.355+02:00Comments on Camillas mat & kakedesign: Sjokolade karameller.Camillas kakedesign.http://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-52441595574531141182016-12-16T14:32:56.511+01:002016-12-16T14:32:56.511+01:00Nettopp laget årets porsjon. Farlig gode. Nettopp laget årets porsjon. Farlig gode. NytthusRenoveringBentehttps://www.blogger.com/profile/07735424663495622939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-72503475401650114852013-09-23T15:02:42.776+02:002013-09-23T15:02:42.776+02:00dette så super godt, må prøves, veit ikke om jeg k...dette så super godt, må prøves, veit ikke om jeg klarer å vente helt til jul :)Inspirasjon fra Elinhttps://www.blogger.com/profile/10149193525935220136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-13704972315480253532013-09-23T15:00:34.371+02:002013-09-23T15:00:34.371+02:00dette så super godt, må prøves, veit ikke om jeg k...dette så super godt, må prøves, veit ikke om jeg klarer å vente helt til jul :)Inspirasjon fra Elinhttps://www.blogger.com/profile/10149193525935220136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-30738703721550480232012-12-26T01:07:54.360+01:002012-12-26T01:07:54.360+01:00Neida det går helt fint :) Neida det går helt fint :) Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-61073549626208379652012-12-22T15:45:40.291+01:002012-12-22T15:45:40.291+01:00Ser spennende ut, men vil ikke sjokoladen bli &quo...Ser spennende ut, men vil ikke sjokoladen bli "brent" hvis man blander den i så varm masse?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-75190701107099059342012-12-20T15:42:52.415+01:002012-12-20T15:42:52.415+01:00Jeg har brukt melkesjokolade jeg har handlet i Ned...Jeg har brukt melkesjokolade jeg har handlet i Nederland på de her, men Freia melkesjokolade er det absolutt beste. Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-82888962720250726752012-12-19T18:43:02.952+01:002012-12-19T18:43:02.952+01:00hvilken type sjokolade bruker du? =)hvilken type sjokolade bruker du? =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-49878782281569476462012-12-12T11:22:35.259+01:002012-12-12T11:22:35.259+01:00Helt klart en julegodis vinner :) Disse var super ...Helt klart en julegodis vinner :) Disse var super gode :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-67271291224162732592012-11-26T18:33:30.314+01:002012-11-26T18:33:30.314+01:00Bare å glede seg...de er utrolig gode. Bare å glede seg...de er utrolig gode. Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-20237455272038041652012-11-25T10:02:56.312+01:002012-11-25T10:02:56.312+01:00Disse skal jeg hvertfall lage til jul :) De så sup...Disse skal jeg hvertfall lage til jul :) De så super gode ut :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-61581659749386860432012-02-10T19:02:14.524+01:002012-02-10T19:02:14.524+01:00Ja det er 100 gr glukose. Siden de blir for harde ...Ja det er 100 gr glukose. Siden de blir for harde har du enten kokt for lenge eller fått for høy temperatur.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-83659426523376856332012-01-23T22:07:34.468+01:002012-01-23T22:07:34.468+01:00jeg laget disse i jula, de var kjempe gode :))jeg laget disse i jula, de var kjempe gode :))Majanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-36373046532876961582011-12-16T18:03:17.437+01:002011-12-16T18:03:17.437+01:00Mener du virkelig 100 gr glukose?? Prøvde det.. De...Mener du virkelig 100 gr glukose?? Prøvde det.. De er steinharde som sukkertøy, enda jeg bare kokte dem i 15 minutter?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-70680701063659202532011-01-16T16:52:03.054+01:002011-01-16T16:52:03.054+01:00Ja det vil nok fungere helt fint. De fleste oppskr...Ja det vil nok fungere helt fint. De fleste oppskrifter er det sirup i, og ikke glukose. Vil bare anta at de kan bli litt seigere enn om du bruker glukose.<br />Lykke til.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-69194044158062112982011-01-09T08:42:14.435+01:002011-01-09T08:42:14.435+01:00En del oppskrifter der det er brukt glukose så stå...En del oppskrifter der det er brukt glukose så står (svensk) hvit sirup som et alternativ (f.eks i sukkerpasta) Vil det fungere bra her? =)TinaMnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-66845353782477752572010-12-15T22:27:06.539+01:002010-12-15T22:27:06.539+01:00Jepp, de ER virkelig veldig gode...bare å prøve og...Jepp, de ER virkelig veldig gode...bare å prøve og teste ut ;)Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-72376851652496027722010-12-15T17:28:00.512+01:002010-12-15T17:28:00.512+01:00Yummi :) Disse så veeeeldig gode ut :)Yummi :) Disse så veeeeldig gode ut :)Gunn Helennoreply@blogger.com