tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post4004920675798609855..comments2023-05-04T12:59:33.355+02:00Comments on Camillas mat & kakedesign: Pannacotta med mint.Camillas kakedesign.http://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-42958249959272290162013-07-13T16:09:40.895+02:002013-07-13T16:09:40.895+02:00Hei hei...det hørtes utrooolig godt ut. Skal forsk...Hei hei...det hørtes utrooolig godt ut. Skal forske litt på den smaken...tusen takk for tips. Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-55507794282354546852013-07-11T07:20:29.671+02:002013-07-11T07:20:29.671+02:00Hej fra Danmark - jeg fik mynte-panna cotta på en ...Hej fra Danmark - jeg fik mynte-panna cotta på en italiensk restaurant i København i går, og der serverede de lime-sirup til, hvilket var genialt til fløde- og mynte-smagen. Ved ikke hvordan lime-sirup laves, men det kan i hvert fald anbefales - bare et tip :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-36154922366825999082010-10-12T09:26:48.714+02:002010-10-12T09:26:48.714+02:00Bare koslig. Bra du liker bloggen :DBare koslig. Bra du liker bloggen :DCamillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-89378209794499607252010-10-11T21:06:09.425+02:002010-10-11T21:06:09.425+02:00Tusen takk :D
Å takk for tipset med browniesen :D
...Tusen takk :D<br />Å takk for tipset med browniesen :D<br /><br />Utrolig flott blogg du har :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-87991367374688665972010-10-08T22:48:54.225+02:002010-10-08T22:48:54.225+02:00Så bra du har prøvd lørsdags brownien...og om du h...Så bra du har prøvd lørsdags brownien...og om du har puttet noe av den i fryseren, så prøv å server den rett fra fryseren...da smaker den, om mulig, enda bedre;O)<br /><br />Jo du kan i utgangspuntet bare bytte ut mintbladene med vaniljestang her, men du kan få den vanlige oppskriften jeg alltid har laget...nesten den samme, men litt andre forhold bare.<br /><br />4 posjoner:<br />5 dl fløte<br />100 gram sukker<br />2 1/2 plate gelatin<br />1 stang (minst!) Vanilje<br />Et snev av kanel(kan sløyfes)<br /><br />Bløt gelatinen i vann. Kok opp 1 dl fløte med sukkeret og vaniljestangen. Vaniljestangen deler du og skraper ut frøene på. Legg hele vaniljestangen i fløten og la den koke med i to-tre minutter, sånn at vaniljen setter smak til fløten og sukkeret. Sil så blandingen så du får ut vaniljestangen.<br /><br />Ha i gelatinen (som nå er bløt) og rør godt.<br /><br />Tilsett resten av fløten og sil av i porsjonsformer. Så skal Panna Cotta'en stå i kjøleskapet til den er stivnet.<br /><br />Lykke til..denne smaker utrolig godt.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-29702068763117881112010-10-08T22:45:56.973+02:002010-10-08T22:45:56.973+02:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-4725027650976790592010-10-08T14:25:41.462+02:002010-10-08T14:25:41.462+02:00E det ikkje bare å bytte ut mintbladene med vanilj...E det ikkje bare å bytte ut mintbladene med vanilje stang ???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-79066072605591349322010-10-08T14:21:52.317+02:002010-10-08T14:21:52.317+02:00Heisann <3
Jeg lurte på om du kunne legge ut en...Heisann <3<br />Jeg lurte på om du kunne legge ut en oppskrift på vanilje pannacotta :)<br />Har så utrolig lyst til å lage det :D<br />Hadde vært supert vis du orket det :)<br />Siden du legger ut oppskriften så lett forståelig :)<br />Har prøvd den lørdagsbrowniesen din !! HIMMELSK!<br />Hehe :) <br /><br />klems <3Anonymousnoreply@blogger.com