tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post307948474327459957..comments2023-05-04T12:59:33.355+02:00Comments on Camillas mat & kakedesign: Hjemmelaget kakepyntCamillas kakedesign.http://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-3031108531561367962012-11-21T16:52:53.370+01:002012-11-21T16:52:53.370+01:00Nei, det går helt fint. Det er bare litt farge som...Nei, det går helt fint. Det er bare litt farge som skal i, og sukkeret forblir tørt og fint :) <br />Bare husk å bruk av gelefargene, og ikke ordinære "våte" konditorfarger du får i matbutikken. Camillas kakedesign.https://www.blogger.com/profile/00482055391127810452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667082255268622765.post-70045588862866030662012-11-21T08:08:06.548+01:002012-11-21T08:08:06.548+01:00Så gøy! Dette skal prøves!
Men blir ikke sukkere...Så gøy! Dette skal prøves! <br /><br />Men blir ikke sukkeret klumpet sammen? Det er jo fuktighet som tilsettes... StineS's designhttp://stinessdesign.blogg.nonoreply@blogger.com